Viime viikolla aurinko helli ja juhlittiin miehen synttäreitä ulkona. Suklaan, kinuskin ja suolapähkinän ystävälle ei mikään muu kakku ole täydellisempi! Resepti löytyi uudesta Kodin Kuvalehden -juhlat numerosta ja jo kuvan näkeminen sai haukkomaan henkeä. Eikä turhaan, sillä pienen palan jälekeen olisin voinut syödä koko kakun! 

Tuossa KK:n Juhlat -numerossa oli 44 huippureseptiä, joista ihan varmasti kokeillaan vielä monia muitakin. Lisäksi sain paljon vinkkejä juhlien järjestämiseen ja uusia ideoita koristeluun! 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla