Omenapuun kukkia odotellessa ja puutarhan kasvua ihmetellessä

Viime vuonna tähän aikaan pihalla näytti tältä:

Tänä vuonna pihalla kukkii ainoastaan luumupuu, lemmikit ja muutamat kevään ensimmäiset kukat. Niitä suloisia omenapuun kukkia saadaan vielä odotella ja kylmä sää on hidastanut monen kasvin kasvua.

Tämä viikko on mennyt kotona pienten flunssapotilaiden kanssa ja pihaa suunnitellessa. Viikonloppuna olisi tarkoitus kunnostaa kesäkeittiön pöytä ja laittaa liuskekivi laatoitus valmiiksi. Ajatuksena olisi myös trukkilavoille tehtyjen kasvilaatikoiden lannoitus ja pienen kasvimaan laitto.

Lemmikkejä olen koittanut vuosi vuodelta lisätä puutarhaan ja muutama uusi hedelmäpuu on myös tulossa pihalle. Ihana seurata kasvien heräämistä kesään, sitä lämpöaaltoa odotellessa. Kunpa pian saisi astella taas paljain varpain nurmikolle heti aamusta kahvikuppi kädessä.

Pienille flunssapotilaille tehtiin itse helppoa mehujäätä kurkkukipua helpottamaan. Vitamiinipommi on valmis, kun lisättiin viinimarjamehun joukkoon mustikoita, mustaviinimarjoja, mansikoita ja puolukoita. Suuri herkku maistui hyvin lapsille ja marjat puolukoista lähtien upposi hyvin mehujään muodossa. Näitä pitää olla nykyään aina pakkasessa! Ihanan helppoa ja yksinkertaista myös tehdä!

Mukavaa viikonloppua jokaiselle, katsotaan kuinka meidän käy viikonloppuna puutarhan kanssa..

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla