Pulahda ruususen kylpyyn tai anna ystävälle ihana kylpyhetki lahjaksi!

Tee itse suloiset ruususen kylpypallot, jotka poreilevat ihanasti ja ovat lupaus kesästä! Kuplivia kakuista tekee sitruunahappo ja sooda yhdessä. Ruusun terälehdet ja vanilija-aromi tuovat ihanan lisän hemmotteluhetkeen.

Tarvitset;
100 g sitruunahappoa (1 pussi)
125 g ruokasoodaa
100 g maissitärkkelystä
½ dl sokeria
Elintarvikeväriä sekoitettuna veteen
Eteeristä öljyä tai aromia
(kuvan kylpykakuissa vanilija-aromi ja punainen elintarvikeväri)

Tee näin;
Sekoita sitruunahappo, ruokasooda, maissitärkkelys ja sokeri huolellisesti keskenään. Laita vesi, elintarvikeväri ja aromi suihkepulloon. Suihkuttele VAROVASTI hämmentäen kuivien ainesten joukkoon, kunnes massasta tulee muovailtavaa. Painele silikoniisiin muotteihin, lisää halutessasi joukkoon ruusun terälehtiä tai muita kuivattuja kukkia. Anna kovettua muutama tunti ja laita lasiseen purkkiin tai pakkaa pieniin lahjapusseihin ystäville.

Ohjeen näihin kylpykakkuihin löytää myös uusimmasta Kodin Kuvalehdestä. Nappaa myös ohje ruususen suolakylpyyn täältä, klik.

Kommentit (2)

Stelliina
4/2 | 

Poreili kyllä, mutta jo vuoassa :( Taisin laittaa liikaa vettä. Ohjeessa olisi ollut hyvä olla vinkkiä siitä, mitä muovailtava massa tarkoittaa. Massa tuntui ihan liian kuivalta ja suihkin lisää vettä. Sain kakkuset muotteihin hyvin, mutta kohta kuohuivat yli.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla