Kaivelin esiin vanhoja talvisia joulukuvia koneen kätköistä ja kummasti jouluinen tunnelma alkoi hiipiä jo mieleen. Miltä viime vuonna samaan aikaan näytti? Kuvista näkee myös lasten huiman muutoksen ja kasvun. Löysin kasapäin muistoja menneistä tapahtumista joulun alla.

Ja kuvien saattelemana intouduin tutkailemaan etukäteen kaikki tänä vuonna järjestettävät tapahtumat Tampereella.  Tallipihan jouluKoiramäen joulu ja monet muut pienemmätkin markkinat jonne tahtoisin mennä. 

Koiramäen joulu -tapahtumassa on upeaa, että lapset saa osallistua erilaisiin pajoihin ja puuhastelemaan itse sisäänpääsymaksun hinnalla. Onneksi joulun alla paljon on myös ilmaisia tapahtumia, myyjäisiä ja toreja. Tänä vuonna pääsen ensimmäistä kertaa osallistumaan myös perinteiseen vanhan Porvoon joulunavaukseen ja odotan innolla tuota tapahtumaa. 

Löysin erilaisia tapahtumia vaikka kuinka ja ne ovat kyllä ehdottomasti yksi paras osa joulun odotusta. Muutamana vuonna on käyty myös Tallinnan Joulutorilla ja Ihanien tuoksujen ja herkkujen täyttämä tori on ollut täynnä kauniita käsitöitä ja tunnelmaa. Jos suuntana on Tallinna, suosittelen lämpimästi tuota joulutoria. Lapsille raatihuoneentorilla järjestettävä tapahtuma on seikkailu jo yksin.

 

Joulutorin nurkalla Tallinnassa sijaitsee myös yksi lempikauppani Deko. Osoitteessa; Voorimehe 1. Puoti on täynnä kauniita sisustusesineitä, keramiikkaa, koruja ym. (kuvia alla)

Onko sinulla suositella jotain joulun alla järjestettävää tapahtumaa, minne meidän kannattaisi suunnata?

Kommentit (3)

EliisaK
4/3 | 

Strömforsin ruukin joulumarkkinat alkaa 5.12. klo 10. ja loppuu 6.12. klo 12. Ihana miljöö!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla