Tee kotiin syksyisiä asetelmia, metsä on pullollaan ihania aarteita..

Ollaan tehty pieniä syysmetsiä ja asetelmia lasten kanssa sinne ja tänne.. Jotta sitä voisi hetken muistaa sisälläkin, miltä se sammalmättään päällä makoilu tuntuu. Kuinka pehmeä peitto sammaleesta tulee ja kuinka pörröisen lempeä syli ottaa metsässä aina vastaan.

Asetelmia on tehty kakkuvuokiin, lasipurkkeihin ja vanhoihin astioihin. Lisää halutessasi valmiiseen "pikkumetsään" kynttilä lasipurkissa. Älä kuitenkaan jätä vahtimatta asetelmaa.. Meidän "pikkumetsässä" palaa kynttilä aina iltapalan aikaan ja voin kertoa, että lasten mielikuvitus juoksee asetelmaa katsellessa. Meidän metsässä asuu kuulemma peikkoja, menninkäisiä ja maahisia vaikka kuinka! Pikkuhiljaa syksy alkaa hiipiä myös mieliin, isot kaulahuivit suojaamassa, teekupposet käsissä ja villasukat jaloissa- eihän se olekaan hullumpaa! Mukavaa viikonloppua!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla