Kaupallinen yhteistyö- Särkänniemi Oy.

Päästiin viikonloppuna vierailemaan meille jo perinteeksi muodostuneessa Koiramäen joulu -tapahtumassa. Jos Joulun tunnelma on vielä hakusessa, niin täältä tapahtumasta se löytyy. Koko koiramäen suloiset pienet talot ja nurkkaukset on laitettu jouluiseen asuun. Jo portilla vastassa meitä oli iloinen Tilda tonttukavereineen. 

Lapset olivat erityisesti odottaneet Joulupukin tapaamista, nuotiolla vaahtokarkkien paistamista, piparkakkujen askartelua ja erilaisissa puuhapajoissa askartelua. Tänä vuonna korttiaskarteluiden lisäksi Koiramäessä sai valaa kynttilöitä sekä askarrella villaenkeleitä. 

Koiramäen joulussa sai kokeilla miten ennen vanhaan leikittiin ja oleiltiin. Sinooperin korttipajassa tehdyt kortit lähtivät ilahduttamaan yksinäisiä vanhuksia, jos kortin halusi jättää pajaan. Eläimiä on myös päästävä joka vuosi rapsuttelemaan ja moikkaamaan. Meidän lapsissa erityistä hilpeyttä herättivät possut Manta ja Maurix, jotka saivat pienet joululahjat tapahtuman aikana.

Koiramäen suloisessa von Guggelböö -kahvilassa käytiin herkuttelemassa riisipuuroa ja luumukiisseliä. Kahvilassa oli tarjolla vaikka minkälaisia jouluherkkuja. Onneksi myös ulkona pääsi nuotiolle lämmittelemään ja paistamaan vaahtokarkkeja. Toki herkkuja sai myös piparkakkupajassa, jossa pääsi koristelemaan strösseleillä ja kuorrutteilla oman piparkakun tai kaksi. 

Koiramäessä kurkki pienet tontut pikkuisten tonttuovien takaa ja joulupuutarhan satumainen puutarhapolku valaistuksineen herätti suurta ihastusta. Koiramäkeen hakemaan joulun tunnelmaa ehtii vielä hyvin- katso tarkempi aikataulu täältä ja pieni video meidän reissusta. 

 

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla