Korkkikankaasta saat helposti ommeltua ihanat pussukat kesäkukille tai pikkutavaroille. Tämän ohjeen mukaan pussi on helppo tehdä yhdestä kappaleesta. Tein ensin kaavan leivinpaperista, sillä korkkikangas ei kestä purkamista ja kerralla kannattaa ommella oikein.

Iso pussi; Leikkaa 95 cm pitkä ja 38 cm leveä pala. Taita pala kaksinkerroin oikeat puolet vastakkain. Nuppineulaa ja ompele pitkät sivut yhteen suoralla ompeleella. Taita alareunasta sivuista pohjakolmiot, kanta 17 cm ja ompele suoralla ompeleella. Taita kolmiot niin, että ne osuvat pohjasta toisiinsa kiinni. Ompele ne kevyesti käsin yhteen. Käännä pussi oikeinpäin. Taita yläreuna kaksi kertaa. Pienemmän pussin pituus 74 cm, leveys 27,5 cm ja pohjakolmion kanta 12 cm.

Katso korkkikangas rusetin ohje.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla