Nyt on aika korjata tämän kesän sato pihan trukkilavoilta. Lapsille ihmetys on aina suuri, kun omalta pihalta löytyy herkkuja ja ne keväällä multaan upotetut siemenet on tuottaneet satoa. Olen aina syksyisin järjestänyt pienimuotoiset "sadonkorjuujuhlat" ja herkkuja on tehty oman puutarhan sadosta juhliin. 

Vaikka tämä viikko onkin mennyt sairastaessa, niin silti on hieman jo tehty herkkuja juhlia varten. Ja kerätty kukkia maljakkoihin sisälle- neidin lempipuuhaa tuo kukkien kerääminen ja aina pensaan takaa kuuluu hiljainen loru; "rakastaa, ei rakasta, rakastaa, ei rakasta..". Tätä herkullista karviaismarjapiirakkaa tehtiin tällä reseptillä- klik. Ohjeessa olevat mustikat vaihdettiin karviaisiin ja rahka turkkilaiseen jogurttiin. Karviainen sopii erinomaisesti tähän makean ja happaman yhdistelmään. Maistui myös perheen pienimmille ja herkku katosi nopeasti pelliltä.. 

Illalla nautitaan ystävän seurasta, itsetehtyjen lyhtyjen loisteesta ja luvassa on myös pientä hemmotelua. Parannellaan ja saunotaan viimeisetkin flunssan rippeet pois ja herkutellaan terveellisesti oman maan herkkuja. Taidan sittenkin pitää syksystä! 

Kommentit (2)

Marru
3/2 | 

Herkullisen näköinen piirakka. Meillä muutama karviaispensas. Koskaan niistä ei ole tullut tehtyä mitään. Pitäisikö nyt testata tätä reseptiä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla