Kotiin sisälle ja ulos on rakentunut monta paikkaa, ihan vain oleskeluun..

Ei ole turhaan sanottu, että tässä kohtaa elämää sitä eletään niitä elämän ruuhkavuosia ja vähän joka suunnalla olisi jotain tärkeää meneillään..   Huomaan usein, kuinka arvokkaiksi moni paikka on kotona muodostunut itselleni ja kuinka tärkeää sitä on vetäytyä välillä omien ajatusten pariin! Sulkea kännykkä, läppäri ja antaa omille ajatuksille tilaa! Sitten pienen hengähdyksen jälkeen taas jaksaa olla läsnä paremmin siellä missä on.
 

Sanomattakin on selvää, että ulkona on ollut ihan huippukelit ja ihan mieletön auringonpaiste! Taimia on kiikutettu kuistilta ulos, jumpattu yrttilaatikoiden parissa ja vähän haaveiltu kuistilla! Pikkuinen keittiöpuutarha kätkee tänä kesänä sisälleen ainakin mansikkaa, hernettä, kesäkurpitsaa, salaatin lehtiä ja erilaisia yrttejä. Tomaatin taimi kasvaa isossa ruukussa ja muutenkin ruukkuviljely yrttilaatikoiden lisäksi on osottautunut hyväksi näin lapsi & koiraperheessä.. Ja muistinko mainita, että syreeneissä on jo isot silmut!

Nyt unelmoidaan siitä, että ollaan viikonloppuna kunnossa kauan odotettua Helsingin reissua varten ja ärsyttävä köhä helpottaa kaikilla- sillä viiniäkin olisi ihan kiva maistaa! ;)

Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla