Tällä viikolla alkoi koulu, harrastukset, työt ja muut arkiset kiireet. Pitkän loman jälkeen rutiinit on olleet taas ihan tervetulleita ja odotettuja. Ruoan laittamiseen ei meinaa kuitenkaan jäädä samalla lailla aikaa, joten kaikki helpot ja nopeat reseptit ovat arvokkaita.

Monesti tehdään isoja keittoja, mutta joskus on kiva kokeilla jotain uutta. Suosikiksi on tänä syksynä tullut nämä tacot leivänpaahtimessa. Paahdettuina tacoihin tulee ihanan rapsakka kuori ja meillä lapset ovat aivan innoissaan tästä välipalasta. Välipala on niin nopea tehdä ja täyttää oman maun mukaan. Terveellistä, herkullista ja nopeaa. Täytteeksi voi laittaa juustoa, härkistä, tomaattia jne.

Onko sinulla jotain arjen nopeaa reseptiä? Seuraa meitä Huvikumpu-Instagramissa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla