Tämä Alice & Fox -nukkekoti odotti remonttia muutaman kuukauden ja sateisten päivien innotamana saatiin se tapetoitua vihdoin valmiiksi. Puput pääsivät muuttamaan uuteen kotiin heti tapetoinnin jälkeen ja talossa järjestettiin juhlat. Tyttö askarteli teippitarhan suloisista teipeistä valmiiseen nukkekotiin myös viirinauhan. 

Näillä teippitarhan tapettiteipeillä ja washiteipeillä saatiin juuri oikea tunnelma nukekotiin. Ilokseni Teippitarhalla oli saatavilla myös paljon vanhan talon henkeen sopivia teippejä, kuten mt CASA Kukat (vintage) teippitapetti. Leveillä teippitapeteilla oli helppo tapetoida nukkekoti ja homma kävi nopeasti. Tavallisella washiteipillä tapetointi oli hieman hitaampaa, mutta mahdollisuuksia nukkekodin seinien kuvioimiseen on vaikka kuinka.  Katso lisää teippitapeteista täältä.

(Nukkekoti saatu Jollyroom bloginäkyvyyttä vastaan. Teippitarha teippitapetit bloginäkyvyyttä vastaan.) 

Yllätyin sillä väri -ja kuosivalikoima teippitapeteilla on todella laaja ja niiden avulla voi luoda vaikka minkälaisia väri- ja kuvioyhdistelmiä. Leveyksiä on saatavilla myös paljon, mutta tämän kokoisen nukkekodin tapetoimiseen tuo 10 cm leveä oli juuri sopiva. Mikä parasta, tapetit saa helposti halutessaan vaihdettua, eikä pintaan jää mitään jälkiä. Innostuin paljon teippitapetista ja suunnitteilla on uutta projektia myös lastenhuoneen leikkikeittiöön. 

Nukkekodissa kelpaa pupujen asustella vanhan omenapuunoksan alla. Valmiissa ja tapetoidussa nukkekodissa herkuteltiin Fimo -massasta tehtyjä leivoksia, katso ohjeet niiden askarteluun täältä.  Katso lisää kuvia lastenhuoneesta täältä.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla