Vanhaan kaappiin tehtyyn puputaloon alkaa hiipiä jo jouluista tunnelmaa! Ei maltettu olla tekemättä pientä joulukuusta teippitarhan teipeistä ja pieniä paketteja kuusen alle! Pakettikortit paketteihin tehtiin kaarnanpalasista leikaten. 

Suloiset teipit saatiin teippitarhalta ja massat herkkuihin Sinellistä. Lasten joulukalenterin yllätykset tulevat öisin puputaloon. Pieniä käsintehtyjä lahjoja ja herkkuja ilmestyy taloon yöllä. Fimo- massasta tehdyt herkut kestää lasten kovemmatkin leikit ja saatavilla on myös lapsille pehmeämpää Fimo- kids massaa. Ehkä tonttu jättää jokunen yö taloon askartelumateriaalia, josta saa itse tehdä myös askarteluita pupuille. Puuhelmet, massat, teipit ja kaikki askarteluun liittyvä on lasten mielestä parasta puuhaa. Myös pääsiäisen aikaan pienempään puputaloon (klik) joku käy öisin heittämässä suklaamunia.

Luulen, että askartelumateriaalia kaikkiin noihin jouluaskarteluihin löytyy käsityömessuilta Tampereelta ensi viikonloppuna. Ihanaa olla paikan päällä joka päivä ja päästä hypistelemään kaikkea käsintehtyä. Noilla messuilla meinaa aina "hulluus" iskeä, sillä euroopan suurimmilla käsityömessuilla on nähtävää käsitöistä, Suomi -designiin ja materiaalia käsitöihin vaikka kuinka. Messuilla kannattaa varata reilusti aikaa ja voin luvata, että persoonallisimmat ja ainakin kotimaiset joululahjat löytää tuolta! Aijon satsata tänäkin vuonna itse tehtyihin ja kotimaisiin joululahjoihin ja jaan kaikki ideat joulun lähestyessä myös blogiin. Kodin Kuvalehden pisteellä voi tulla kurkkaamaan "pitsistä piparkakkutaloa" ja massakarkkien tekoa. Siellä olen myös minä, toivottavasti nähdään! 

Kommentit (2)

-iida
Liittynyt28.8.2015
3/2 | 

Nämä on niin ihania yllätyksiä. Itsekin aloin pohtimaan tässä vastikään mitä kaikkea joulukalenteriin tänä vuonna tuleekaan piiloteltua. Haluaisin kuitenkin, että joulukalenterin yllätykset ovat sekä Neidille että Tyypille yhteisiä, joten katsotaan mitä keksitään. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla