Tänä vuonna joulukortin mukana lähtee pieni itsetehty kuusenkoriste ilahduttamaan. Edellisten silkkimassasta tehtyjen koristeiden lisäksi tehtiin lasten kanssa uusia. Nämä kortit oli todella helppo toteuttaa ja erilaisia pieniä puukoristeita on nykyisin saatavilla edullisesti isommista marketeistakin. 

(puiset kuusikoristeet, saatu Sinelli. Askarteluteipit, saatu Teippitarha).

Näiden tekeminen onnistuu helposti myös lasten kanssa. Tee näin; teippaa haluamasi puukuvio erilaisilla kuvioteipeillä. Leikkaa ylimääräiset palaset pois. Teipaa lopuksi puukuvio korttiin kiinni. 

Ohjeen silkkimassasta tehtyihin kortteihin löydät täältä, klik. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012