KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Aloitimme lomailun Holmströmin mökeillä Eckerössä. Aikaisempiin Ahvenanmaan mökkikokemuksiin verrattuna paikan erikoisuutena oli sen sijainti aivan avomeren tuntumassa. Alueella on kahdeksan hyvätasoista mökkiä joita ylläpitää aivan ihana ja todella ystävällinen pariskunta.

Saimme heiltä opastuksen alueeseen ja parhaaseen kalastuspaikkoihin ja myös lapset pääsivät kokemaan kalastamisen hauskuuden. Mökeillä oli vierailijoiden käytössä tasokkaat veneet joilla oli mahdollista käydä myös avomerellä. Alueena mökkipiha oli avara ja merellinen jossa lapset oli otettu hyvin huomioon, alueella oli suuri hiekkalaatikko, keinut sekä trampoliini. Mökillä oli myös yhteiskäytössä oleva rantasauna jossa saunoimmekin joka päivä. 

Saimme mökki isännältä vinkin vierailla läheisellä uimarannalla. Matkustimme rannalle veneellä avomeren kautta. Perille päästyämme olimme todella hämmästyneitä, sillä vastassa oli aivan mieletön ja lähes koskemattoman oloinen ranta! Ihan kuin olisimme olleet päivän etelänlomalla. Rannan lähelle pääsee myös autolla, joskin kävelymatkaa tulee metsän halki n.200m. Uskomatonta, että omasta kotimaasta löytyy tällaisia uimarantoja. 

Lämmin hiekka varpaiden alla johdatti loman tunnemaan. Eckerö onkin tunnetu Ahvenanmaan parhaista uimarannoista ja aurinkoisesta säästä.

Muuta nähtävää Eckerössä: Eckerön keltainen 1828 rakennettu Posti- & tullitalo ja sen suloinen kahvila. Lapsille: Kärisunds Viltsafari (eläinsafari) ja Smartpark

Yhteistyössä: Visit Åland

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla