Tyttö ilmoitti muutama päivä sitten, että haluaa olla virpomispäivänä pääsiäispupu. Surautin ompelukoneella pupunkorvat ja käytin vanhat hiuspannat pupunkorvien pohjana. Luulen, että monessa muusakin perheessä voisi olla pupunkorville tilausta, joten tässä ohjeet. Näiden tekemiseen menee vain muutama tovi ja ompelussa voi hyödyntää vanhat kankaanpalat ja hiuspannat. 

Tarvitset: 

  • Valmiin hiuspannan
  • Metallilankaa
  • Kangasta

Taittele kangas kaksinkerroin ja leikkaa n.48cmx8cm suikale. Kiinnitä kangas nuppineuloilla vuorikangas ylöspäin. Taita kangas sekä leveys että pituus suunnassa. Leikkaa pupunkorvien kärjet. Ompele korvat kiinni suoralla ja lopuksi siksakilla. Muista jättää keskelle n.5cm aukko kääntämistä ja rautalangan pujottamista varten. Käännä korvat oikeinpäin, mittaa rautalangasta sopiva pala ja pujottele se korvien sisälle, teippaa rautalangan kärjet kiinni toisiinsa. Taittele korvat pannan ympärille ja kiristä keskeltä kiinni. 

Pupunkorvat saa rautalangan avulla taiteltua hauskoihin asentoihin. Täällä ollaan valmiina ottamaan pääsiäinen vastaan ja kolkuttelemaan oville virpomisvitsojen kanssa. Ohjeet myös neulottuun pupumyssyyn löydät TÄÄLTÄ

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla