Meno kovenee pienellä yksivuotiaalla ja kiipeily on tällä hetkellä parasta. Pöydille pitäisi päästä kiipeämään ja välillä joudutaan kääntämään tuolitkin ylösalaisin. Vanhempien lasten perässä on mentävä ja pieni on kovasti mukana jo sisarusten touhuissa. Touhu on välillä villiä ja yhdet ylimääräiset silmät tai käsiparit eivät olisi pahitteeksi.

Niin suloisen ja lämpimän merinovillapipon löysin Villalinuksen valikoimasta. Taatusti lämpimä myssy ja merinovillan ansiosta pipo ei kutia. Näitä ja muita ihania Villalinuksen käsitöitä voi katsella täältä.

Täällä valmistaudutaan Ahvenanmaan reissuun ja tämä lämmin pipo tulee olemaan reissussa tärkeä. Kirjoittelen myöhemmin reissusta myös blogiin, mutta livenä reissua voi seurata Insta Storyssa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla