Ponien uusi koti ja herkulliset leivokset!

Taidetaan olla AIVAN höpsähtäneitä, sillä koko iltapäivä hurahti taas perintökaappiin tehdyn nukkekodin parissa. Tällä kertaa sinne muuttivat ponit ja jouluherkut siivottiin pois. En ole tahtonut tehdä nukkekodista liian valmista, jotta lasten leikeille jää tilaa, sotkea ja muunnella huonejärjestystä vapaasti! Osa herkuista on tehty taikataikinasta, osa on tullut ponien mukana! Nukkekodista ja poneista on innostunut valtavasti myös kuopus, joka ei vielä ihan ylety ylimpään kerrokseen. Kaapilla on itsessään jo valtava tunnearvo, se on isomummoni veljen itse tekemä. Myös suurin osa nukkekodin huonekaluista on tehty itse.

Noita poneja on löytynyt kirppareilta ja saatu lahjaksi, muutama ihan alkuperäinen 90-luvultakin. Mukavaa on puuhastella lasten kanssa nukkekodin parissa, mutta varoitan -voit "hurahtaa" lopullisesti! ;) Mukavaa sunnuntai iltaa täällä piipahtaneelle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla