Kesän kynnyksellä!

Tänään on tiuskinut räntää ja loskaa, mutta sisällä turvassa kukkii valkovuokot.  Metsäretkiltä on alettu taas kantaa kukkakimppuja kotiin ja se on varma kesän merkki se! :)  Vappu meni munkkiövereiden ja simanjuonnin jälkeen serkkutyttöjen prinsessatouhuja katsellessa & trampoliinissa hyppiessä. 
Tuli kokeiltua, miltä tuntuu hyppiä kolmen munkin ja simanjuonnin jälkeen trampoliinissa kikattaen! :D Ja voin luvata, että koko sakki näytti kyllä kunnolla juhlineilta näiden "bileiden" jälkeen! Taidetaan kasvomaalin jäänteitä ja pieniä mullalta tuoksuvia prinsessakeijuja pestä vielä viikonloppunakin..

Eiköhän koko vuoden edestä olla syöty munkkia ja juotu simaa.. On ehkä aika vaihtaa lettuihin, tänään kokeiltiin jo! Mukavaa viikonloppua jokaiselle!
Halauksin, Anni

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla