Meillä asustelee pieni Frozen-fani, joka on toivonut jo pitkään omaa yövaloa. Silmiin osui edullinen lasipurkki Tokmannilla (5e) ja Frozen -servetit. Päätettiin kokeilla, kuinka decoupage-tekniikka toimisi lasipurkissa. Kuulemani mukaan tytön pitkäaikainen haave täyttyi ja yövalosta tuli juuri toiveiden mukainen. Edullisesti ja helposti. Hieman teetti työtä kuitenkin saada kuva rypyttömästi lasipurkkiin, mutta elmukelmun avulla se onnistui lopulta hyvin. 

Tarvitset: 

  • Sivellin
  • Lautasliinoja
  • Decoupage-lakkaa
  • Sivellin
  • Lasipurkki 
  • Halutessasi pieniä keijuhahmoja tai figuureita lasipurkkiin sisälle
  • Led -valonauha (pattereilla toimiva) 

Leikkaa irti kuva/kuvat servetistä, jotka haluat lyhtyyn.

Sivele lasipurkin pintaan decoupage-lakkaa ohut kerros.

Irrota servetin päälimmäinen kerros ja paina se varovasti lakatun alueen päälle lasiin.

Leikkaa elmukelmusta sopiva pala ja vedä kuva suoraksi sen avulla.

Voit myös painella elmukelmun läpi kuvaa varovasti suoraksi. Kiinnitä kaikki haluamasi kuvat lasipurkkiin. Lisää sisälle halutessasi pieniä figuureita ja Led -valot. Lapset tekivät myös muutaman tuikkukipon samalla tekniikalla ja sivelivät lopuksi glitterliimaa tuikkujen pintaan. Aika kivoja pöytäkoristeita vaikkapa lastenjuhliin. 

Lisää ideoita Frozen- askarteluihin TÄÄLTÄ. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla