Piipahdettiin muutaman ystävän innostamana viikonloppuna "haltijametsässä" ihan kodin lähettyvillä. Tampereen Ikurissa, ihan Virelän jääkentän viereisessä metsässä kulkeva haltijapolku on upean kaunis iltahämärällä. Katso video täältä.

Onneksi jäätaideteokset eivät olleet vielä sulaneet ja polku pääsi oikeuksiinsa pimeällä. Lapset olivat näystä haltioissaan ja varmasti kokemuksena reissu jää mieleen. Nämä kuvat ovat kännykkä räpsyjä, mutta voin luvata, että paikan päällä näky on paljon upeampi. Lisää kuvia voit katsoa täältä.

Valot, jää ja lumi teki talven maisemasta kauniin. Samalla reissulla suosittelen käymään virelän kahvilassa vohveleilla. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla