Kun vuosi sitten ostin alesta muutaman orkidean, ajattelin niiden kuolevan kuitenkin käsittelyssäni muutamassa kuukaudessa. Kukkaruukkujen puutteessa istutin orkideat vanhoihin karhutölkkeihin ja tadaa! Vuoden päästä ne ovat vieläkin elossa ja jopa uudessa kukassaan, ilman sen suurempaa hoitoa. 

Kastellut niitä olen aina ohimennessäni silloin tällöin, mutta tuntuu nuo kukat tykkäävän kovasti lasisista karhutölkeistä. Lehdet saavat sopivasti tukea tölkin reunoista ja sisälle muodostuu ilmeisesti juuri sopivanlainen ilmasto. MIelestäni nuo karhutölkit ovat vielä kauniita, joten aijon ehdottomasti metsästää niitä vielä muutaman lisää kirpparilta orkideoille. 

Kerrankin on löytynyt kukka, joka viihtyy oikeanlaisessa kukkaruukussaan meillä. :) Ihanaa viikonloppua. 

Kommentit (5)

Vierailija
7/5 | 

Testattu on , toimii. Rakastan orkideaa, ja aina olen onnistunut tappamaan jokaisen. Minulla myös nyt kukkii uudestaan jo 4.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla