Täällä on pidetty sairastupaa jo viikon verran ja hoidettu pientä keuhkokuumeista tyttöä, huoli on ollut suuri ja valvottuja öitä on kertynyt koko vuoden edestä! Sitkeä tauti alkaa onneksi jo hieman hellittämään ja kotona on koitettu keksiä mukavaa puuhaa, ettei aika kävisi kovin pitkäksi. Tehtiin tytön kanssa kotiin pieni talvinen asetelma piristämään ja viemään ajatuksia välillä jonnekin muualle!

Viime vuonna satumetsä tehtiin vanhaan karhutölkkiin sammalpedille. Tänä vuonna vanhalle tarjottimelle- heinää, käpyjä, kukkia ja muita luonnonmateriaaleja apuna käyttäen. 

Tarvitset; 

  • Peura koriste
  • Helmimassasta tehty lumilyhty. Ohjeet- klik.
  • Pahvista tehtyjä lahjapaketteja
  • Heinää, käpyjä, kaarnaa 
  • Lumispray
  • Sypressi
  • Led -valot

Kokoa heinät tarjottimelle, pujottele sypressi heinien joukkoon. Peitä sypressin muovipurkki kaarnanpalalla ja leikkaa halutessasi kaarnasta pieniä sydänkoristeita sypressiin rautalangalla roikkumaan. Asettele peura, lumilyhty, kaarnat ja kävyt tarjottimelle. Lisää asetelmaan pattereilla toimivat led -valot. Suihki lopuksi lumispraytä asetelmaan. Lisää vielä pienet lahjapaketit tarjottimelle. 

Kuistilla satumaisema toivottaa ystävät tervetulleiksi ja on lupaus lumesta & valosta. Tuohon satumaisemaan voi unohtua hetkeksi aina silloin tällöin, kun ulos ei ole menemistä pienellä potilaalla vähään aikaan. Kaunista kolmatta adventtisunnuntaita jokaiselle! 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla