Taidetaan olla aivan sekaisin.. Piparkakkuja, joulutorttuja, kynttilöitä, riisipuuroa ja joulun tunnelmaa!

Voin kertoa, että hieman höpsähtänyt olo siitä seurasi, että suoraan "aurinkorannalta" palattiin kotiin "jouluvalmisteluihin" keittelemään riisipuuroa! Lapset osasivat ainakin ottaa ihan kaiken ilon irti ja näin ajoissa ei olla kyllä ikinä oltu! Hieman on huvittanut meillä vierailevien ystävien ihmettelevät ilmeet, kun on pitkin viikkoa tarjoiltu joulutorttuja, glögiä ja piparkakkuja! Tässä kyllä vähän jo innostui itsekin jouluvalmisteluista, sillä meillä otettiin talvisia valokuvia lehteen..

Meidän "joulu" on täynnä iloisia pastellivärejä ja sekoitus kaikkea mitä kaapista löytyy! Ei kai se niin vakavaa ole, iloinen juhla keskellä pimeintä talvea tai miksei jo syksylläkin vähän.. :)

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla