Kaappiin oli jäänyt liitutaulumaalia edellisistä askarteluista ja muutama vanha huonoon kuntoon päässyt pääsiäiskoriste. Maalattiin vanhat pahviset pääsiäismunat liitutaulumaalilla ja tehtiin pöytäkoristeet pääsiäiskattaukseen. Liitutaulutussilla on helppo kirjottaa tekstit pienempiinkin koristeisiin ja kuvioida oman maun mukaan. Liitutaulumaalilla voi toki maalata myös leivonnasta ylijääneet puhalletut kananmunat. 

Hauska idea jättää pieniä viestejä tai laittaa paikkalapuiksi jokaiselle pääsiäsipöytään. Kirjoitin tulevan illan POMPdeLux -kutsujen menu:n valmiiksi herkkupöytään.

Tänään on luvassa siis herkkuja ja hyvää seuraa! Lisää ideoita pääsiäsikattaukseen löydät täältä. Mukavaa viikonloppua! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla