Kevätretken suunnittelua ja vapputunnelmaa

Täällä on tehty pieniä vappuvalmisteluita huomisia juhlia varten. Aika pienellä "koristuksella" mennään, koti kun on muutenkin aika iloisen värinen, täynnä lasten leluja ja huvikummun tunnelmaa! ;) Vappu mennään lasten ehdoilla ja jos pihalle päästään, haaveissa grillailut, tramppahyppelyt ja munkkien paisto ystävien kanssa!

Lasten mielestä tällä hetkellä on parasta nukkejen, pupujen ja barbien pukuleikit. Löysin Tallinnan käsityömessuilta monta "barbien" mekkoa ja vaatetta, jotka sopii hyvin näille Maileg pupuille. Vanhaan kaappiin muuttaneet puput ja ponit ovat kuulemma myös vapputunnelmissa ja juhlavaatteissa! :)

Muutenkin tuo vanhaan kaappiin rakennettu puputalo on osottautunut hyväksi ja siinä kyllä leikitään ihan joka päivä yksin ja ystävien kanssa. Koska puputalo se on tässä keittiön ja ruokapöydän vieressä, lapsetkin viihtyvät lähellä aikuisia omissa leikeissään.

Vappujuhlien lisäksi täällä on suunniteltu kevätreissua Saksaan. Saatiin blogiyhteistyön merkeissä kutsu lähteä Finnlinesin laivalla pienelle kevätretkelle ja koko perhe innostui heti ajatuksesta. Laiva kulkee Helsingistä Travemündeen, meillä on mukana auto ja perillä neljä päivää aikaa tutustua kaupunkiin. Travemünde sijaitsee vain vartin ajomatkan päässä Unesco-kaupunki Lyypekistä ja varmasti käydään myös sielläkin päiväretkellä. Travemündesta meillä ei ole mitään kokemusta ja kuulen mielellään, jos jollain on suositella mukavia paikkoja lasten kanssa!

Travemünde on kuulemma kaunis rantakaupunki täynnä pieniä pikkuputiikkeja ja kahviloita. Kuulisin mielelläni lisää, jos jollain on suositella meille myös ruokapaikkoja tekemisien lisäksi! Ja koska mukana meillä on auto, ei haittaa vaikka kohteet olisivat vähän kauempanakin. Mukavaa Vappua jokaiselle, täällä jatketaan kevätreissun suunnittelua ja tunnelmointia!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla