Luonto on pullollaan kaikkea ihanaa askarteluun ja tammenterhoista innostuneena tehtiin muutama kranssi. Suloinen kuusi oli myös nopea ja helppo tehdä tammenterhoista. Jos ei halua tehdä pohjaa itse, askartelukaupat myy paljon erilaisia valmiita styrox -pohjia edullisesti ja niiden päälle tammenterjot liimaantuu kuumaliimalla hyvin. 

Tammenterhojen liimaamisen jälkeen käsiteltiin kuusi lopuksi lumi- efektillä ja valkoisella glitterillä. Sydänkranssi maalattiin Inka Gold -kultamaalilla. Tytön toiveesta kesällä rannalta kerätyt simpukat oli liimattava myös sydänkranssiin. Joulukuusi on valmiina jouluasetelmaan. Tammenterhot kannattaakin kerätä pian talteen, ennen kuin lumi peittää maan. 

(tuotteet saatu Sinellistä bloginäkyvyyttä vastaan.) 

Näiden askarteluun jäi koukkuun, mutta kuumaliiman kanssa sai olla varovainen. Mukavaa puuhaa vaikkapa syyslomalle! 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla