Kolottaa, särkee ja turvottaa. Olo on jo melkoisen iso ja valmis. Mieli pyörii yhä enemmän tulevan ympärillä. Ja sitä pysähtyy kuuntelemaan monta kertaa päivässä vauvan liikkeitä ja potkuja- onko kaikki varmasti hyvin. Odottaa ja miettii miltä toinen näyttää ja tuntuu. Kohta se tuhisee sylissä, vaikka tekeekin vielä hengitysharjoituksia mahassa. On vaikea keskittyä mihinkään muuhun, onneksi kaksi vanhempaa lasta välillä tempaisee muihinkin ajatuksiin. 

Kaiken kivun, turvotuksenkin ja tukalan olonkin läpi sitä silti miettii haikeana, että kohta meidän taival "yhtenä" päättyy. Tätä hetkeä ei saa enää ikinä takaisin. Näitä potkuja mahan läpi tulee kuitenkin vielä ikävä. Pienestä on päästy jo tähän asti ja kuukasien odotus on vaihtunut päiviksi ja päivätkin näyttävät hupenevan kaukaisuuteen. Niin pitkään toivottu ja odotettu pikkuveli. Olen halunnut tallentaa nämä hetket valokuviin, sillä esikoisen ajalta kuvia ei juurikaan ole. 

Kesäloma on lapsilla vielä edessä ja ulkona voi istuskella ilman sen suurempia suunnitelmia. Kun vaan antaa itselleen luvan hiljentää tahtia, ihan vaan olla kaikessa saamattomuudessaan. Siinä on haastetta kerrakseen. Jokainen hetki vie lähemmäksi odotettua ja toivottua. Joka päivä potkut mahassa voimistuu ja kohta meitä on täällä kodissa viisi. Ihanaa juhannusta kaikille! 

Kommentit (1)

Mirri
2/1 | 

Olen aina ajatellut, että raskaana oleva nainen on jotenkin niin kaunis, jotain sisäistä hehkua loistaa hänestä. Samaa totean myös näistä sinun kuvista. Siinä himmenee kaikki jalkojen turvotukset ja muut vaivat ihan toissijaisiksi asioiksi, kun kasvoilta loistaa tyyneys ja rauha.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla