Kokeiltiin näitä Käsityömessuilta ostettuja puhallustusseja ystävänpäiväkortteihin. Sabluunojen avulla 6 vuotias teki suloiset ystävänpäiväkortit kavereilleen. Hauskaa puuhaa ja varmasti perheen pienimmätkin voivat osallistua tähän askarteluun. Puhallustusseja olen nähnyt myytävän ainakin Tigerissä ja muutamassa lelukaupassa. Ilman sabluunoita puhaltelu onnistuu myös hyvin ja vesiliukoinen väri lähtee pyyhkimällä muista pinnoista. 

Ihanaa ystävänpäivää- pidetään toisistamme huolta! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram