Tallinnan kiehtova Design ja muutama vinkki

Saavuimme eilen Tallinnan kauniiseen kaupunkiin ystäväni kanssa nopealla Tallink Star laivalla, ajatuksena tutustua kaupungin designiin ja käsitöihin.  Rauhallisessa Star Comfort- luokassa matka sujui muutamassa tunnissa nauttien kahvia ja pientä naposteltavaa, joka sisältyy Comfort- lisähintaan. Suunnitelmissa meillä oli myös perillä osallistua Tallinnassa ensimmäistä kertaa järjestettäville käsityömessuille ja jazzfestivaalien avajaisiin.

Solo Hotel Estoria halusi tarjota meille majottautumisen, aivan kaupungin sykkeessä. Viru Hotellin yhteydessä olevan uuden hotellin kattoterassilta oli upeat maisemat koko kaupungin yli. Ylimmäisen kerroksen KGB-museo oli täynnä salaperäisiä tarinoita hotellin historiasta. Estoriasta oli helppo kulkea eri kohteisiin jalan ja tutustua kaupungin kulttuuriin. Koko upea tarinahotelli on sisustettu virolaisella designillä ja jokainen huone kertoo kiehtovaa tarinaa Virosta.

Ensimmäisenä päivänä tutustuimme Viron Design Taloon trendikkäässä kaupunginosassa Kalamajassa. Täällä virolainen design pääsee hyvin esille ja tarjolla on monen eri tekijän tuotteita. Kauniita uniikkeja koruja, valaisimia, ekovaatteita ja pientä sisustustavaraa. Design Talon yläkerrassa pääsimme tutustumaan myös nahkataiteilija Stella Soomlaisin laukuntekoprosessiin ja näkemään kuinka hienot tuotteet valmistuvat myyntiin pitkällisen prosessin kautta.

Design Talossa piipahtaessa kannattaa käydä myös vieressä olevassa designkahvila Klaus Kohvikissa, jonka rento tunnelma ja herkullinen ruoka vie mennessään.

Iltapäivällä poikkesimme vielä kauppakeskus Foorumissa Tallinnan keskustan sydämessä, jonka käytäviltä löytyi paljon myös kotiinivietävää ja tuliaisia. Etenkin luonnonkosmetiikan kauppa tarjosi paljon käsintehtyä Tallinnalaista kosmetiikkaa. Foorumista löytää myös kangaskaupan, laadukkaita vaatemerkkejä naisille ja lapsille mukavasti samalla käytävällä.

Tänään olemme päässeet vierailemaan Tallinnassa ensikertaa järjestettäville käsityömessuille, sekä piipahtamaan käsityötukku Karnaluksissa. Instagramissa, klik. pääset myös seuraamaan meidän matkaa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla