Kaupallinen yhteistyö- Orkla Foods

Meillä on tapana juhlia joulua isolla porukalla suvun kesken. Me aikuiset ei anneta toinen toisillemme lahjoja, vaan jokainen tuo jotain itsetehtyä herkkua joulupöytään. Lahja on ollut lupa antaa toiselle aikuiselle vain siinä tapauksessa, jos se on jotain itsetehtyä.

Koska muistettavia lapsia riittää suvussa jo niin monta, tämä on ollut meille toimiva tapa jo pitkään. Perinteinen joulupöytä on usein täynnä toinen toistaan herkullisempia ruokia ja yhdessä on myös kiva miettiä etukäteen, mitä kukakin tekee. Mitä enemmän porukkaa, sitä enemmän myös juhlapöytä pullistelee herkkuja. 

Sillit ja kalat kuuluvat meidän joulupöytään ja siksi tämä valmiiksi pilkotut Ahti Matjes -sillikuutiot olivat iloinen yllätys. Päätin kokeilla valmistaa siitä uudenlaista sillikaviaaria, jonka valmistaa 5 minuutissa. Veljeni teki viime vuonna herkullista saaristolaisleipää joulupöytään, jonka ajattelin sopivan erinomaisesti tämän sillikaviaarin kanssa. Katso resepti 5 minuutin sillikaviaariin täältä.

Koska sillit on valmiiksi pilkottu, eikä niitä tarvinnut edes liottaa- sillikaviaari valmistui hetkessä. Valmiin sillikaviaarin laitoin lasiseen hillopurkkiin, jonka koristelin jouluiseen tyyliin. Yön yli muhinut saaristolaisleipä sopi täydellisesti sillikaviaarin kanssa. Ja yhdessä saaristolaisleipä ja sillikaviaari on varmasti myös oiva jouluvieminen muille tuttaville. Katso resepti herkulliseen ja helpoista helppoimpaan saaristolaisleipään täältä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla