Olen remontoinut aikaisemmin lasten pupuille vanhan puisen kaapin. Puput saivat kuitenkin uuden pupukodin Jollyroomilta. Nyt pupuperheellä on edessä muutto ja remontti. Tähän remonttiin osallistuu onneksi perheen pienimmätkin ilomielin. 

Pupukoti on vanhan ja maalatun omenapuun oksan alla. Pupujen uudessa kodissa on kolme kerrosta ja parveke. Hienot isot ikkunat ja avonainen pohjapiirrustus mahdollistaa valon pääsyn nukkekotiin. Uudet tapetit, sisustus ja sähköjen laitto odottaa. Suunnitelmia on punottu jo vaikka kuinka ja innostus on käsinkosketeltavaa! Katso lisää tietoja Alice & Fox -nukkekodista Jollyroom sivuilta. 

Onneksi pupujen kahvipöytä notkuu silkkimassasta ja fimo -massasta tehtyjä herkkuja. Yhdelle pupu prinsessalle on ommeltu myös monta peittoa, jotta herne ei häiritsisi liikaa unia. Ohjeen silkki ja fimo -massasta tehtyihin herkkuihin löydät täältä. 

(nukkekoti saatu Jollyroomilta bloginäkyvyyttä vastaan.) 

Luulen, että meillä menee muutama päivä remonttia suunnitellessa ja toteuttaessa. Huonekaluja pupuille on kerääntynyt vuosien saatossa jouluisin ja synttäripäivinä. Mailegin uusimmat kuvastot katsastetaan joka vuosi tarkkaan ja joskus tehdään kirppareiltakin löytöjä. Pupujen puiset ja metalliset huonekalut ovat juuri sopivan kokoisia ja kestävät pienempienkin käsittelyssä hyvin. Onneksi on uusi koti, jonne puput mahtuu huonekaluineen nyt muuttamaan! Lupaan laittaa kuvat valmiista pupukodista remontin jälkeen! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla