Kokeilin syksyllä käsitellä paperisen jauhopussin askartelukaupasta saatavalla betonipastalla ja kokeilu onnistui hyvin. Tällä kertaa vuorossa oli kiviefektin kokeilu. Valmispastan avulla paperipusseista tuli jämäköitä, mutta silti kevyitä. Ruukut kestävät hieman kosteutta, mutta täysin vedenpitävän niistä saa vuoraamalla sisustan muovilla. Sokeripussit ja jauhopussit saivat uuden elämän suloisina kukkaruukkuina. 

(tuotteet saatu sinellistä bloginäkyvyyttä vastaan. Ohjeet myös KK. 8/2017)

Tee näin: Suojaa työpiste roiskeilta. Leikkaa ja taita paperipussi haluamaasi korkeuteen. Maalaa siveltimellä kerros kiviefektimassaa jauhopussin päälle. Anna työn kuivua ja maalaa toinen kerros. Sienellä pyyhkien saat aikaan erilaisia pintoja. Kun työ on täysin kuivunut, tupsuttele pakkauksen sisältämä lasite maalatun pinnan päälle sienellä. Lasite kiinnittää pinnan niin, ettei se pölyä. 

Harmaa pussi on käsitelty betoniefektimassalla ja vaalea kiviefektimassalla. Valmiita askartelupakkauksia myy mm. Sinelli. Pakkauksessa on tarvittavat massat, sienet sekä lasitteet. Massa on varsin riittoisaa ja jo ohut kerros saa aikaan oikeanlaisen pinnan. Kiviefekti tarttuu hyvin lasi, styrox, savi ja pahvipinnoille. Maalasin myös muutaman Sinellistä saatavan pahvisen pikkutalon kiviefektillä ja yksi vanha tarjotin on vielä odottamassa vuoroaan. 

Katso lisää betonimassa askartelusta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla