
Ihanaa jäätelöä ilman jätskikonetta!
Ruusujäätelö
4 munankeltuaista
1 dl erikoishienoa sokeria
1 ½ dl vanilijakastiketta
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Kiehauta vanilijakastike, kerma ja glukoosisiirappi. Vatkaa keltuais-sokeriseos kermaseokseen. Siivilöi seos ja lisää murskatut mansikat. Anna jäähtyä viisi tuntia pakkasessa ja sekoita seosta muutaman kerran pakastumisen aikana. Pyöritä jäätelökauhalla ruusun muotoisia palloja, lisää mintunlehdet ja tarjoile.
Kiitos Dansukkerin Glukoosisiirapin, nyt voi tehdä kotona jäätelöä HELPOSTI ilman jäätelökonetta. Ja versioitahan on tuhansia, ihan varma kesäherkku jäätelön suurkuluttajille. Paljon erilaisia ohjeita jäätelöihin löydät myös Dansukkerin sivuilta, Klik.