Kaupallinen yhteistyö-Posti

Meidän joulun tunnelmointi alkoi jo viikonloppuna. Parasta joulun odotuksessa on yhdessä vietetty aika lasten kanssa. Tyttö kysyi minulta yhtenä päivänä kesken arkitouhujen, että miksi meillä on aina niin kiire? Sydämessäni läikähti ja ajattelin, että tuohon asiaan on tultava muutos. Eihän meillä ole oikeasti kiire mihinkään. Iso osa meidän kiireestä on meidän itse aiheuttamaa ja monen asian kohdalla voisin hiljentää tahtia. Toki työt on tehtävä ja koulussa käytävä, mutta kiireen tuntua en halua kantaa omassa tai lasten arjessa. Ainakin koitan omalta osaltani tehdä rauhallisemmaksi meidän arjen, niin hyvin kuin osaan.

Monesti mietin, miten voisin toteuttaa kaikki lasten lahjatoiveet, kun lelulehti on ruksattu ensimmäisestä sivusta viimeiseen asti täyteen. Pitäisi olla melkoisen iso rahapussi ja suuri koti. Mutta sitten muistin tuon tytön pyynnön. Tänä jouluna tahdon panostaa erityisesti yhdessä vietettyyn aikaan ja ihan oikeasti läsnä olemiseen. Heittää edes kerran päivässä kiireen sivuun ja istua alas lasten kanssa vaikka askartelemaan joulukortteja. Ei siihen paljoa tarvita- yhdessä vietettyä aikaa ei korvaa mikään lelu tai tavara.

Esikoinen on oppinut tänä vuonna lukemaan ja kirjoittamaan. Kirjoittamista ja lukemista on harjoiteltu joka päivä vähän eteenpäin. On ollut upea huomata, kuinka suuri ilo seuraa uusien sanojen oppimisesta. Tänä vuonna meidän mummut, kummit ja ystävät saavatkin lasten itse kirjoittamat sekä askartelemat kortit. Kortit, jotka on tehty ihan itse suurella rakkaudella. Helmi helmeltä ja sana sanalta.

Näiden korttien tekeminen on ollut mukavaa ja uskon, että itsetehdyn kortin saaminenkin ilahduttaa ihan erityisellä tavalla. Luulen, että "harakanvarpain" kirjoitetut sanat ja pienillä käsillä askarrellut hamahelmikoristeet tuovat joulumielen. Toiselle kirjoittaminen on pieni teko, jolla voi koskettaa suuresti. Kirjeen tai kortin saaminen tänä päivänä ei ole itsestään selvää.

Tahdon ilahduttaa myös meidän lapsia tänä vuonna kirjeellä. Entä jos lapset saisivatkin kirjeen itseltään Joulupukilta? Se olisi ensimmäinen kerta, kun heidän omalla nimellään tipahtaa kirje omaan postiluukkuun. Postilla on palvelu, josta kirjeen Joulupukilta voi tilata lapsille ja toki myös muille jouluihmisille. Kirjeen saaminen omalla nimellä on varmasti iloinen yllätys. Mukana tulee myös kiltteystodistus sekä väritettävä postikortti. Kirjeen voi tilata 13 eri kielellä, joten sillä voi ilahduttaa myös ulkomailla asuvia Joulupukin ystäviä. Suomeen kirjeen voi tilata vielä 14. joulukuuta, mutta ulkomaille jo selvästi aikaisemmin - kaukomaille 1.12. ja Eurooppaan 7.12. Tilaa kirje helposti täältä

Katso lisää ideoita itsetehtyihin joulukortteihin täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla