Omatekoiset steariinilumitähdet läpäisevät kauniisti valoa ikkunassa ja koristavat somasti joulukuusen ja lahjapaketin. Steariinikäsittelyn ansiosta sievimmät paperilumihiutaleet säilyvät siistinä seuraavaan vuoteen. Jos raaskit, voit kovettaa koristeeksi myös vanhoja pitsiliinoja. 

(Ohje KK 23/2019)

Tee näin: Leikkaa kakkupaperista pitsikuvioisia tähtiä ja sydämiä tai leikkaa kopiopaperista perinteisiä paperilumihiutaleita. Pujota koristeisiin ripustusnarut. Sulata kynttilöistä valkoista steariinia tai soijavahaa kattilassa, jonka likaantuminen ei haittaa. Kasta paperikoristeet steariinissa ja ripusta narusta kuivumaan. Jos haluat kestävämmän koristeen, kasta se toisenkin kerran. Anna koristeiden kuivua rauhassa. 

Katso ohje paperitähtiin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla