
Hyvää oloa ravinnosta ja muutama itsetehty toffee!
Satuin saamaan käsiini tämän Ulrika Davidsonin kirjan, joka on pullollaan herkullisia ja terveellisiä reseptejä. Joulukuun herkutteluiden jälkeen, tämä kirja tuli JUURI oikeaan kohtaan ja kaikki uudet reseptit on tervetulleita! Lisäksi reseptit ovat helppoja toteuttaa ja kirjassa oli monta uutta ohjetta, jotka lähtevät toteutukseen.
Kukkakaalitabbule halumin ja minttuguacamolen kera
(Ulrika Davidson, Terveyttä ja tarmoa detox-kuurista)
1 kukkakaali
1 sitruuna
1 rkl oliiviöljyä
1 dl hienonnettua tuoretta persiljaa
1/2 dl hienonnettua tuoretta minttua
suolaa ja mustapippuria
250 g eri värisiä kirsikkatomaatteja
250 g halumijuustoa
Hienonna kukkakaali monitoimikoneessa ryynimäiseksi massaksi. Siirrä massa kulhoon ja purista sitruunan mehu sen päälle. Lisää oliiviöljy, minttu ja persilja sekä sekoita huolellisesti. Mausta suolalla ja pippurilla. Puolita tomaatit ja viipaloi halumi. Kuumenna öljy pannussa ja paista juustoa kummaltakin puolelta muutama minuutti. Tarjoa kukkakaalitabbule tomaattien, halumin, sitruunaviipaleiden ja mintun kera.
Vastapainona terveelliselle ja makeanhimoon on herkuteltu näillä itsetehdyillä toffeilla! Ihan mielettömän hyvää ja herkullista, suosittelen!
2 dl kuohukermaa
1 1/2 dl sokeria
1/2 dl tummaa siirappia
1 vanilijatanko tai tippa vanilija-aromia
25 g voita
Sekoita ainekset kunnolla kattilassa n.30 min, niin että seos poreilee. Sekoita välillä. Kaada valmis massa silikoonisiin muotteihin ja anna jäähtyä jääkaapissa muutama tunti. Tarjoile ja herkuttele!
Näiden herkkureseptien myötä, mukavaa viikonloppua jokaiselle!