Syksyllä luonto tarjoaa ilmaista materiaalia askarteluun vaikka kuinka. Lapset kantoi taskuissaan tammenterhoja pihalta ja ryhdyttiin tuumasta toimeen. Idean näihin tammenterho -koruihin löysin pinterestistä. 

Tee näin; Hio tammenterhon pinta kevyesti. Suojaa työpiste ja irrota tammenterhosta "hattu".  Maalaa tammenterhon alaosa akryylimaaleilla. Poraa hattuihin reikä sisäpuolelta tai tee reikä naulaa ja vasaraa apuna käyttäen. Pujota sopivan mittainen nauha tammenterhon hatun läpi ja solmi se alapuolelta kiinni. Liimaa hattu kuumaliimalla tammenterhoon kiinni. 

Katso myös ohje orapihlajan marjoista tehtyihin sydämiin TÄÄLTÄ. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla