Hänen korkeutensa, arvon prinsessa "Sokeri Tähkäpää Bellen" suurin toive oli ostaa kirpparilta tämä kuulemma maailman ihanin mekko. Upeampaa hän ei ollut ikinä maailmassa nähnyt ja lisäksi samassa pöydässä pilkahteli upeat kimallekengät. 

Minäkin olen rakastanut pienenä tyttönä prinsessaleikkejä ja erilaisia "roolivaatteita" meille kerättiin aina kirpparilta isoon koriin. Niitä sitten pengottiin isosta korista ystävien kanssa ja tehtiin näytelmiä vanhemmille. Luovuus sai roolivaatteiden myötä siivet ja leikeistä on jäänyt ihania muistoja. Leikkien kautta myös käytiin läpi elämän asioita.

En voinut vastustaa ostamasta yhtä prinsessamekkoa lisää valikoimiin yhdessä kimallekenkien kanssa. Kotona prinessan sovitellessa vaatteitaan innostus puhui puolestaan. Kirpputorit ovat oikeita aarreaittoja, sillä melkein koko lastenhuoneen sisustus ja kaikki lelut olen löytänyt käytettyinä (tuota kristallikruunua myöden). Näihinkin prinsessatamineisiin upposi ainoastaan 8e. 

Lähtiessä kirpputorilta silmiimme osui vielä ota ilmaiseksi korista kultainen peili. Sen poimiessa mukaamme prinsessa huokaisi onnessaan; taidan olla ihan oikea prinsessa! :) Peilikin sen kuulemma kertoi. Ihanaa viikonloppua kaikille.. 

Kommentit (5)

Aino Pajukangas
Liittynyt9.9.2015
6/5 | 

Voi kuinka suloinen pippuprinsessa <3 Meilläkin on tytön vaatekaapissa iso säkki täynnä roolivaatteita. Silloin riemu on ylimmillään, jos kylässä on lauma lapsia, jotka vuorotellen liehuvat ympäriinsä erilaisiksi mielikuvitusolennoiksi pukeutuneina =)

Kirjoitan blogia 13-vuotiaan tyttäreni kanssa: Sulassa sovussa

Blogimme myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla