Kaupallinen yhteistyö/Posti.

Mikäs sen ihanampaa, kuin postiluukkuun tipahtava postikortti. Varsinkin vauvauutisten saattelemana.

Kyseessä on syntymäkortti, jonka lähettämisestä voisi tulla Hollannin tapaan hauska perinne. Meillä Suomessa saatetaan lapsen synnyttyä laittaa ilmoitus vaikka Tamperelaiseen, mutta mitäpä jos lähettäisikin kortin, jossa kerrotaan, millainen uusi tulokas maailmaan on saapunut. Ihana tapa olisi, että syntymäkortin saaneet lähettäisivät vielä takaisin kortin, jossa toivottavat lapsen tervetulleeksi.

Posti on tuonut markkinoille yhteistyössä Karton ja Paletin kanssa suloisia valmiita kortteja, jotka voi lähettää myös suoraan verkosta täältä. Syntymäkortin voi toki askarrella itsekin ja niiden tekeminen on hauska ohjelmanumero esimerkiksi vauvajuhlissa. Askarreltiin tulevan äidin baby showereilla porukalla syntymäkortteja yksinkertaisella ohjeella. 

Persoonalliset kortit tehtiin leikkaamalla kuvioidusta paperista vauvanbodyjä, sukkia ja ruokalappuja. Liimattiin valmiit "vauvanvaatteet" kuviosaksilla leikattuun korttiin. Lopuksi piirrettiin pyykkinaru ja liimattiin kortti valmiiseen pohjaan. Lisättiin vielä rusetti hamppunarusta "pyykkinaruun" kiinni. 

Suloinen syntymäkortti saa olla tekijänsä näköinen ja niiden tekemisessä voi käyttää rajattomasti mielikuvitusta. Syntymäkorttien askartelun aikana on hauska miettiä tulevaa vauvaa. Valmiit yhdessä askarrellut syntymäkortit ovat mukava lahja tulevalle äidille. Itse ainakin ilahdun mielettömästi, jos tänä päivänä postiluukussa odottaa laskujen sijaan näin iloisia uutisia. Kaunis itsetehty kortti koskettaa erityisellä tavalla. 

Katso myös ohjeet babyshowereilla värjättyihin vauvanbodyihin täältä. Vaippakakkusta ja babyshowereieista löydät lisää täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla