Halloween -juhliin kuuluu toki koristeiden lisäksi herkut. Marenkikummitukset, marsipaanihämähäkin ja muumiot voi valmistaa jo hyvissä ajoin ennen juhlia. 

Marenkikummitukset säilyvät hyvin huoneenlämmössä viikon. Kummitukset pursotettiin marenkitaikinasta ja paistamisen jälkeen tehtiin kummituksille silmät mustalla marsipaanilla. Kummitusten lisäksi tehtiin muutama marenkikakkupohja, katso resepti täältä. Kakku koristeltiin vasta vähän ennen juhlia ja kummitukset pääsivät kakun koristeiksi. Ohjeen kakkupohjan tein kolminkertaisena ja yhdestä osasta pursotin kummitukset. Täytteenä kakussa oli rahkakeramseos ja rouhittu maitosuklaalevy.

Hauskat muumiot voitaikinasta tehtiin KK:n ohjeella. Reseptissä olevan kurpitsahillon sijasta käytettiin itsetehtyä omenahilloa. Katso resepti ja hauska video muumioihin täältä. 

Hämähäkki tehtiin marsipaanista ja silmät ranskanpastilleista & marsipaanista. Hämis pääsee lakuseitin lisäksi koristamaan porkkanakakkua. 

Katso ohje Halloween koristeluihin täältä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla