Helmikuuhun itsetehtyihin ideoihin vielä pieni kurkkaus..

Helmikuussa ehdittiin tehdä pikkuisia Diy- juttuja! Saippuat olivat ihan "hittijuttu".. Ensimmäiset "kesäkukatkin" tuli hankittua ja pieniä istutuksia on laiteltu myös kotona ikkunalaudoille kasvamaan, kesää odotellen..Helmikuussa saatiin nähdä myös pala aurinkoa Madeiralla, toivotaan sitä pian tuleman myös tännekin ;) Laskiaiseen otettiin myös varaslähtö ja pullaa tuli tehtyä yhtenä jos toisenakin päivänä! Tervetuloa maaliskuu ja uudet itsetehdyt ideat, "kun tekee itse, saa juuri sellaisen kun haluaa.." Itsetekemisen riemua jokaiselle!

Halauksin, Anni

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla