Tämän kesän isoin projekti on ollut pihalle rakennettu terassi poreammeineen. Mietin etukäteen kauhulla, miten hassulta näyttää poreamme rintamamiestalon pihassa, mutta lopputuloksesta tuli parempi, kuin ikinä olisin osannut ajatella. Terassi alkaa olla valmis ja kyllä se on ollut  mielettömän kovassa käytössä puolivalmiinakin. Aamupalasta iltapalaan on vietetty päiviä terassilla ja etenkin lasten iloa on ollut ihana seurata. 

Parhaimmillaan poreissa on lillunut 10 lasta ja iltaisin 6 aikusita (katso instagram kuva, klik). Yllättäen meillä ja lapsilla on ollut monta ystävää ja vierasta tämän kesän aikana! Kaikki ovat saapuneet uimapukujen kanssa.. :D Olen nauttinut täysin siemauksin lämpimistä kesäilloista poreissa ystävien seurassa ja hetkeäkään ei olla kaduttu tähän projektiin ryhtymistä. 

Veden saa pidettyä puhtaana kemikaaleilla, mutta tarpeen tullen veden saa myös helposti vaihdettuakin. Terassiin upotettiin Bestwayn Lay-Z Palm Springs poreamme ja rakennettiin myös sen koneistolle pieni suoja. Altaan saa lämmitettyä 40 asteeseen ja se lämpiää n.2 astetta tunnissa. Mielettömän ihanaa, kun voi istua pitkään illalla lämpimässä vedessä välittämättä kylmästä ilmasta tai sateesta. Allas on toiminut koko kesän hyvin ja upotettuna terassiin se on paremmin suojassa. Talveksi allas tyhjennetään ja otetaan sisälle varastoon. 

Terassin ympärille rakennettiin heinäseipäistä näkösuoja ja istutin köynnöshortensiaa terasiin eteen kiipeilemään. Heinäseipäitä on käytetty pitkin pihaa aitoina ja näkösuojina. Ajatuksena on maalata vielä syksyllä terassi heinäseipäiden sävyisiksi. Tiheä heinäseiväsaita toimii tosi hyvin näkösuojana ja siihen saa mukavasti roikkumaan juhlavalot ja lyhtyjä. 

Poreammeesta innostui moni ystäväkin ja ainakin muutama rakensi jo samanlaisen omaankin kotiin! :) Toivotaan, että vielä olisi edessä lämmin syksy ja monta hetkeä tähtitaivaan alla. 

Kommentit (2)

IraMaria
3/2 | 

Ihana! Olen yrittänyt saada miestä innostumaan vastaavasta projektista, pitää näyttää kuvat hänelle.

Minsku
4/2 | 

Voi kun kivalta näyttää, kuten kaikki teillä. Olet ihan käsittämättömän aikaansaava!
Mutta mistä noita heinäseipäitä olette hankkineet? Hauskemman näköinen kuin peruslauta-aita.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla