Tulin toivottamaan hyvää hiihtolomaa ja viikonloppua näiden viime vuonna otettujen kuvien myötä! Otetaan ilo irti näistä ihanista lumisista ja aurinkoisista päivistä. Piha näyttää niin kauniilta lumihunnun peitossa. Täällä pakkaillaan laskettelureissuun kamppeita ja ulkona on muutenkin vietetty kaikki vapaa aika! Omalle pihalle on syntynyt iso pulkkamäki, joka on ollut ahkerassa käytössä. Lasten riemuihin ei hiihtolomalla isoja rahoja tarvita, lumiukon rakentaminen ja pulkalla lasku on ollut mukavinta. Pulkkamäen jälkeen maistuu kuppi lämmintä kaakaota takan ääressä. 

Ihanaa hiihtolomaa ja viikonloppua jokaiselle! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla