Vielä on viimeiset hetket käsillä askarrella itse ystävänpäiväkortit. Kokeiltiin tehdä sormiväreillä erilaisia kortteja ja näistä "ilmapallo"- korteista tuli suosikit.

Jos ystävänpäiväkortit on vielä tekemättä, nämä kortit tekee helposti ja nopeasti. Leikattiin korttipohjien reunat kuviosaksilla ja painettiin kaksi sormenjälkeä sydämen muotoiseksi palloksi. Työn kuivuttua liimattiin kortin sydänpalloon vielä naru. Kukan tekeminen korttiin onnistuu painaen sormella terälehtiä paperiin. Ohjeen itsetehtyihin ja turvallisiin sormiväriin löydät täältä. Söpöt pahviset lahjapaketit löysin Sinooperista, niiden sisälle askarreltiin silkkimassasta pieniä koruja. Ohjeet silkkimassa-askarteluun löydät täältä. 

Ystävänpäivä on jo ovella! Jos haluat nähdä vähän enemmän vaivaa ystävänpäiväkorttien eteen, ohjeet itsetehtyihin ja raaputettaviin lahjakortteihin löydät täältä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla