Mainos

Päästiin viikonloppuna vierailemaan Koiramäen joulu -tapahtumassa. Tämä tapahtuma on joka vuosi yhtä odotettu ja johdattelee joulun tunnelmaan. Illan pimentyessä ja pienessä lumisateessa koko paikka näytti satumaiselta. Lapset olivat odottaneet kovasti, että pääsevät tapaamaan joulupukin. Lisäksi Koiramäen joulussa pääsee askartelemaan, koristelemaan piparkakkuja, rapsuttelemaan eläimiä ja herkuttelemaan. 

Koiramäen joulussa voi kokea vanhan ajan tunnelmaan. Lapsista erityisen hauskaa oli askartelu ja vaahtokarkkien paistaminen nuotiolla. Herkkuja valmistui myös piparkakkupajassa, jossa pääsi koristelemaan strösseleillä ja kuorrutteilla oman piparkakun tai kaksi. Pienin kaksivuotias hihkui innosta nähdessään porsaita, poroja, vuohia ja lampaita. Lapsissa erityistä hilpeyttä herättivät possut Manta ja Maurix, jotka saivat pienet joululahjat tapahtuman aikana.

Koiramäkeen ehtii vielä hyvin- katso tarkempi aikataulu täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla