Lennettiin tänne Afroditen Saarelle Kyprokselle muutama päivä sitten. Aurinko, lämmin merivesi ja lyhyt lentoaika houkutteli reissuun. Löysin Airbnb:stä täydellisen meidän perheelle sopivan asunnon vuokralle Protaraksesta. Kolmen pienen lapsen kanssa matkustaessa meille on tärkeää, että asunnosta on lyhyt matka merelle ja kaupunkiin. Sillä vasemmanpuoleinen liikenne ei houkutellut vuokraamaan autoa. Iso terassi ja uima-allas olivat iso plussa, kun pienin nukkuu päiväunet sisällä.

Pidemmällä reissulla oma keittiö on meille tärkeä, sillä tykätään kokata reissussa paljon itse. Asunto osoittautui paremmaksi ja isommaksi, kuin edes osattiin ajatella. Protaras on rauhallinen ja pieni lomakohde lapsiperheelle. Upeat hiekkarannat ovat hyvässä kunnossa ja sopivia pientenkin lasten kanssa. Lokakuussa merivesi on vielä lämmintä, jopa 27 asteista. Aurinko on myös suosinut meitä lomalla ja lukemat ovat pyörineet 30 ympärillä.

Tämä loma on menty täysin lasten ehdoilla. Jo 1 km matka rantaan voi kestää ja matkalla on paljon nähtävää. Pysähdytään, jatketaan matkaa ja ihmetellään kaikkea ympärillä näkyvää yhdessä. Simpukoiden, pikkukivien keräily ja snorklailu on kuulunut lomaohjelmistoon. On ihana lomailla rauhassa pienessä paikassa, ilman painetta kiertää koko saaren nähtävyydet. Pienin 1v on nauttinut köllötellä lämpimässä meressä ja hiekalla.

Tässä meidän pikaiset kuulumiset. Huvikumpu -instagramissa voi seurata meidän reissua livenä. Kirjoittelen varmasti myös blogiin tarkemmin vielä snorklausreissusta lasten kanssa, vesipuistosta ja rannoista. Laittamalla sähköpostia voin kertoa lisää tästä Aibnb:asunnosta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla