Huvikummussa on pyörinyt viime päivinä erilaisia viidakon ja metsän eläimiä. Ikinä ei tiedä, minkälainen eläin kurkkaa kulman takaa ja yllättää! Nämä hauskat naamarit tehtiin itse vappujuhlia varten, mutta olihan niitä jo testattava! 

Tarvitset: (tarvikkeet saatu bloginäkyvyyttä vastaan; Sinelli.)

  • Levy softista (riittää n.2 kpl naamariin)
  • Vedenkestäviä tusseja
  • Kuminauhaa 
  • Reijitin

Piirrä eläimen kaava leivinpaperille. Seebraan ja apinaan löysin kaavan täältä, jäljitin leivinpaperiin kuvan suoraan tietokoneelta. Ketun kaavan sovelsin ja leikkasin vapaalla kädellä. Leikkaa softiksesta naamari kaavojen mukaan ja leikkaa silmänreijät. Piirrä vedenkestävällä tussilla kuviot. Softiksen kuvioimiseen voit käyttää myös erikeepperillä liimattuja helmiä, paljetteja, sulkia tai silkkimassaa. Tee lopuksi naamarin sivuille reijät kuminauhaa varten. 

Lapset tykkäävät koristella naamarit itse. Takuuvarmasti hauska ohjelmanumero synttäreille tai lastenjuhliin. 5 vuotiaiden koristelemat prinsessanaamarit syntyivät vaaleanpunaisesta softiksesta, helmistä, paljeteista ja sulista. Koristelussa vierähti tovi, lisää kuvia löydät täältä. 

Ohjeen myös hauskoihin pupukorviin löydät täältä. Vappujuhlia odotellessa! :) 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla