Vanha kirpparilta löytynyt lokerikko maalattiin ja tapetoitiin vanhoilla papereilla ja talosta löytyneillä lehdillä. Löysin vanhoja lehtikuvia ja tekstejä ja lopputuloksesta tulikin hauska. "Tilkkutäkki" piristää aamuisin ja kantaa kaikki korvikset ja kynsilakat. Siellä ne ovat ylhäällä turvassa pieniltä käsiltä. 

Tämän tekeminen oli aika hidasta, mutta mukavaa. Maalasin tahallaan pinnan epätasaisesti ja hioin lopuksi maalia pois, jotta lopputulos olisi sopivan "ränsistyneen" näköinen. Lehtiä ja papereita leikkailin ihan mielen mukaan ja liimasin ne lopuksi kiinni lokerikkoon. 

Lokerikon alapuolella on muut purkit ja purnukat järjestyksessä. Vanhan naulakon alla roikkuu kaulakorut, jotta niitä muistaisi välillä käyttää! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla