Puutarhuri lomalla, viimeisetkin aarteet on kerätty yrttimaalta talteen..

Taas on tullut se aika vuodesta, kun puutarhan hommat on lopussaan ja tuntuu ihan mukavaltakin, että on taas hetki aikaa "levähtää"! Sitten joulun jälkeen taas pieni "puutarhakärpänen" alkaa surista korvan takana ja mieli miettii, mitä kaikkea ensi kesänä voisi kasvattaa ja tehdä pihalla. Tällä hetkellä puutarhuri on lomalla, suunnitelmat saa odottaa ja yrttilaatikot on tehneet työnsä. Kurpitsat, kurkut ja viimeiset porkkanatkin on kerätty talteen.

Pensasvaahtera on satanut aurinkolehdet maahan ja haravointia on riittävästi!:) Mutta parastahan on niissä hyppiminen, pöyhiminen ja ryömiminen ilman huolia huomisesta!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla