Kaupallinen yhteistyö- Särkänniemi Oy.

Päästiin viikonloppuna vierailemaan Koiramäen joulu -tapahtumassa. Tämä tapahtuma on lasten mielessä kovin odotettu joka vuosi. Koiramäen joulu on tullut meille tutuksi jo monena vuonna ja muodostutnut mukavaksi perinteeksi koko perheelle. Lapset olivat taas askarrelleet joulupukille kortit etukäteen ja odottivat, että pääsevät antamaan ne tapahtumassa. Koiramäki on laitettu upeasti jouluiseen asuun ja kaikki pienet talot ja nurkkaukset koristeltu kauniisti. Koiramäen Tilda ja hahmot leikittävät lapsia puistossa ja ovat iloisesti vastassa jo portilla!

Tänä vuonna perheen pieninkin oli jo tapahtumassa innoissaan mukana. Parasta lasten mielestä oli tänä vuonna Koiramäen lavalla jumppahetki, joulupukin tapaaminen, eläinten rapsuttelu ja erilaisissa puuhapajoissa askartelu. Kynttilöiden valaminen herätti paljon kysymyksiä ja ihmetystä. Villaenkieli ja oma kortti askarreltiin myös puuhapajassa.

Jos kylmä yllättää pääsee Koiramäessä lämmittelemään nuotion äärelle ja paistamaan vaahtokarkkeja. Piparkakkupajassa pääsee herkuttelemaan ja koristelemaan oman piparkakun strösseleillä sekä kuorrutteilla. Pieni herkuttelutauko onnistuu myös Guggelböö -kahvilassa, joka tarjoilee riisipuuroa, jouluisia herkkuja ja kuumia juotavia. Lasten suosikki oli vaahtokarkkikaakao ja riisipuuro.

Keskelle Koiramäkeä on rakennettu pieni valaistu satupolku, joka pääsee oikeuksiinsa illan pimentyessä. Tänä vuonna perheen pieninkin huomasi Koiramäen eläimet ensimmäistä kertaa ja pääsi rapsuttelemaan niitä sisarusten mukana. Tapahtumassa Manta ja Max saivat pienet paketit ja myös poron ruokintahetkeä pääsi seuraamaan läheltä. Koiramäessä on nähtävillä myös muita kotieläimiä, kuten hevosia ja lampaita.

Koiramäen jouluun ehtii osallistua vielä hyvin- katso tarkempi aikataulu täältä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla